Undermenu

Information om turen


Dag 1 

9.30 ankomst Vittsjøskog vandrerhem. Velkomst med kaffe og hjemmebag samt en hurtig gennemgang af dagens program. Herefter kører vi sammen til Pickelsjøn, hvor kajakkerne kommer i vandet og introdution påbegyndes.
Kl. 12.30 er det tid til at få fyldt depoterne op. Vi ser hvordan vejret er og vurderer om vi skal spise ude eller inde. Opsamling af evt. spørgsmål inden kajak-oplevelsen fortsætter.
Tilbage på vandrehjemmet venter en tur i den ca. 38 grader opvarmet hot top med kolde drikke samt mulighed for en forfriskende dukkert i den klare sø. En uforglemmelig sanseoplevelse. Sundt for krop og sjæl. 

I indkvarteres i to eller tresengsvæ
relser. Banen er sat op og I skal i gang med en fem kamp der indholder øksekast, bueskydning, pusterør, knivkast og pind i plet.

Kl. 19.30 mødes vi igen til en lille hapser og et godt glas vin/øl eller vand.
Kl. 20.00 fælles middag (2 retter) med mulighed for at vælge mellem fisk, kød eller vegetar. Vi vil bestræbe os på at lave mad af lokale og naturligvis årstidens råvarer. Til maden serveres der rødvin fra Rhone dalen (ca. 2 glas per mand), øl eller vand. Mulighed for tilkøb.

Dag 2 

Kl. 8.00 En hurtig kop kaffe/te, et glas juice og lidt frugt og så er det tid til en ½ times morgen-hilsen-yoga kl. 8.15. Herefter et solidt morgenmåltid samt nedpakning og oprydning.

Kl.10.00-12.00 Smuk 2 timers vandretur i Vittsjø naturreservat, som også er en del af Skåneleden med smuk udsigt til Vittsjøn. Gril-frokost-sandwich med italiensk touch, en kop kaffe samt opsamling og evaluering af weekenden inden vi skilles og siger tak for denne gang kl. 14.00.

Prisen er per person i delt dobbelt eller tresengsværelse og inkluderer: Program som ovenfor beskrevet, introduktion til kajak med fokus på roning, sauna og boblebad, formiddagskaffe og kage, frokost-sandwich/vand, frugt, 25 min. massage, ½ times yoga, 2 retters middag, kaffe/te, morgenmad, vandretur med bålmad, rengøring

Der forbeholdes ret til at ændre i programmet.

Til weekenden skal medbringes: Badetøj, våddragt (hvis haves), 2 sæt skiftetøj, vindtæt let jakke/anorak, vandflaske, sengelinned og håndklæde. Evt. regntøj, indendørssko, afslappet tøj til yoga, varm trøje til bålaften samt sko til at vandre i.

USB nøgle (2GB) med billeder fra turen: 50 kr.
Pris 2595,- pr. person

Sitemap Printvenlig version Kontaktformular Gļæ½stebog < TOP >